Goed voorbereid de zomer in

Goed voorbereid de zomer in

7 mei 2018 Uncategorized 0

Heb jij twijfels over je loopbaan? Weet je niet goed hoe het verder moet? Wie weet gaat deze zomer het keerpunt voor je worden. Dan ga je na de vakantie stappen maken om het anders aan te pakken. Je zult niet de enige zijn! Loopbaanprofessionals en andere coaches zullen het herkennen, na een vakantieperiode zijn er meer aanmeldingen. Heel begrijpelijk en er is ook niets mis mee! Maar wat is dat, dat die zomer zorgt voor veranderingen?

Dit heeft vooral te maken met je vrije dagen. Je hebt dan opeens de tijd om stil te staan en je af te vragen waar je staat. Je stelt jezelf vragen als: Waarom krijg ik geen energie meer van mijn werk? Waarom lukken dingen me niet? Wat zou ik anders willen? Zou ik een opleiding moeten doen?

De hele zomer ben je je bewust van het gevoel dat het niet klopt, maar je weet nog niet hoe het anders moet. Na de vakantie kom je in actie en zoek je een coach. Een mooi en belangrijk besluit, die je helpt om beweging in je loopbaan te krijgen!

Maar hoe zou het zijn, als ik je kan helpen deze zomermaanden iets lichter te maken? Door de onrust van het niet-weten te verminderen? Als je voor de zomer weet welke kant je op wilt, kun je in de zomermaanden gaan fantaseren hoe je deze richting gaat invullen. Je kunt je vanuit je hangmat inschrijven bij het opleidingsinstituut en na de zomer direct starten. Je kunt alvast dat boek doorbladeren. Of je gaat bedrijven zoeken met vacatures die beter bij jouw volgende stap passen. Of je bedenkt een stappenplan om zelfstandig ondernemer te worden. Dit zijn hele andere overwegingen voor de zomer!

Als je nu vast je vragen onderzoekt door middel van een loopbaanonderzoek, kun je de zomer gebruiken om concrete plannen te bedenken! Ik kan je vast helpen door een loopbaanonderzoek. Om je vast op weg te helpen, geef ik 20% korting voor iedereen die zich aanmeldt in de maand mei en juni!

Fijne zomer!!